Uponor KOTI -rakentajan ja remontoijan palvelut

Uponor KOTI -verkkopalvelu on sähköinen työkalu, jossa voit:

 Lisäksi palveluun avautuu rakennusprojektin päätteeksi sähköinen talokansio, jossa LVI-tekniikkaan liittyvät dokumentit, kuten järjestelmätodistukset sekä käyttö- ja huolto-ohjeet, pysyvät tallessa.

Uponor KOTI-rahoituksella voit maksaa remontit kätevästi erissä. 

Muistathan myös hyödyntää kotitalousvähennyksen asennustyön osuudesta.

Verkkotyökalun käyttö on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

LVI-ammattilaiset palveluksessasi

Uponor KOTI LVI-urakkatarjouksia tekevät alan parhaat ammattilaiset. Uponorin järjestelmät luotettavien ammattilaisten suunnittelemina ja asentamina takaavat laadukkaan ja turvallisen lopputuloksen.

Uponor palkitsee vuosittain yhden jälleenmyyjänsä Vuoden Uponor KOTI -jälleenmyyjätittelillä. Valintakriteerit ovat: erinomainen asiakaspalaute, vankka kokemus LVI-alalta, aktiivinen ote Uponor KOTI -palvelukonseptin kehittämisessä ja laadukas työnjälki. Tähän mennessä valituiksi ovat tulleet:

v. 2013 LVI-Putkilinkki Oy, Lahti

v. 2014 LVI-Dalton Oy, Lepsämä

v. 2015 Vesitek Oy, Tampere

v. 2016 TR LVI-Palvelu, Pori

v. 2017 Nascotec Ky, Ummeljoki

Uponor välittää asiakkaan jättämän tarjouspyynnön KOTI-jälleenmyyjäverkostoon kuuluvalle jälleenmyyjälle. Verkostoon kuuluvat yritykset on koulutettu asentamaan Uponorin järjestelmiä. Jälleenmyyjä on yhteydessä asiakkaaseen. Kaupan syntyessä sopimussuhde solmitaan kuluttajan ja jälleenmyyjän välille. Sopimus on aina syytä tehdä kirjallisesti. Uponor vastaa tuotteidensa laadusta ja kestävyydestä ja jälleenmyyjä vastaa asennustyöstä.

Henkilökohtaista palvelua saat ottamalla yhteyttä Uponor-pientalopalveluun.

 

Takaisin etusivulle

 

Uponor
Kirjaudu
Menu ≡